Kåringer i GSB Ungdom 2024

Udgivet 09-06-2024, tags: |

Kåringer 2024

Her er oversigten over årets kåringer og kriterierne for disse.

Akhila Sureddy
Årets U9 Pige: Akhila Sureddy

Årets U9 pige er en glad pige, der altid har godt humør og giver den gas når vi træner. Hun er altid klar til at hjælpe sine holdkammerater, hvis der er brug for det. Vi ser en pige, der er i rivende udvikling og er blevet en markant bedre spiller over året. Hun har i foråret fået endnu mere lyst til at møde andre spillere ude til turneringer. Hun spiller nu mere taktisk klogt og bruger alle sejre såvel som nederlag til at blive en bedre spiller. Trænerholdet er både glade og stolte af at have hende i klubben. Stort tillykke til Akhila.

Sofus Hedegaard Toftlund
Årets U9 Dreng: Sofus Hedegaard Toftlund

Årets U9 dreng er en glad dreng med en rigtig god indstilling og en der elsker at spille og træne. Han er en rigtig god kammerat, og han er i løbet af sæsonen blevet en meget bedre badmintonspiller. På Miniton træningen bevæger han sig godt rundt på banen. Og han bliver bedre og bedre til at bruge sin pegearm. Han hjælper gerne til med at vise nye øvelser og så var han med til DMU i Nyborg og kom hjem med en medalje. Stort tillykke til Sofus.

Johanne Brogaard Baltzer
Årets U11 Pige: Johanne Brogaard Baltzer

Årets U11 pige elsker at træne og lære nye bevægelser og slag. Hun træner med alle, går til den til træning og er en god rollemodel for sine klubkammerater. Hun er hurtig på banen, slår hårdt og tager ”altid” bolden i round the head – ikke noget med baghåndsslag. Hun har haft stor sportslig fremgang i denne sæson, og hun kan både kalde sig 4 dobbelt Københavnsmester og 3 dobbelt Danmarksmester. Et kæmpestort tillykke til Johanne.

Mads Broholm
Årets U11 Dreng: Mads Broholm

Årets U11 dreng startede med at spille badminton i denne sæson. Han er en spiller, der elsker at lære nyt, går til den til træning og kæmper til sidste bold. Han bevæger sig naturligt godt på banen. Hans tigerbenarbejde er imponerende og han har god føling i sit netspil. Han har rykket sig fra D-rækken i starten af sæsonen og kan nu kalde sig A-række spiller. Stort tillykke til Mads.

Ludvig Rosager Pedas
Årets U13 Kammerat: Ludvig Rosager Pedas

Årets U13 kammerat er en vellidt GSB’er. Han er venlig, hjælper til med de yngre spillere, han opfører sig pænt på banen, er hjælpsom og er god ved sin makker. Hans træningsindsats er rigtig god, både når han træner selv som spiller, og han er også meget fokuseret som oplægger. Årets U13 kammerat skaber god stemning på træningen og også i omklædningsrummet ved at levere god musik. Stort tillykke til Ludvig!

Sylvester Østberg
Årets U13 Komet: Sylvester Østberg

Årets U13 komet er en spiller med en meget stabil træningsindsats, en der kommer i god tid til træning og man mærker at han gerne vil blive bedre. Han brænder for badminton og har klare mål. Derfor er han god til at fokusere på at gøre sit bedste i kampe. Det har resulteret i mange flotte præstationer ikke mindst til vores U13 turnering i marts. Han har igennem sæsonen udviklet sig meget positivt på det spillemæssige område. Han er lærenem og god til at modtage rettelser både teknisk og taktisk. Rent sportsligt kan han se tilbage på en flot sæson, hvor han startede sæsonen i U13C rækken og slutter sæsonen som U13A spiller. Stort tillykke til Sylvester!

Mina Lorin Özden
Årets U15 Kammerat: Mina Lorin Özden

Årets U15 kammerat er en spiller, der altid kommer til træning med et smil på læben og spilleren gør altid sit bedste til træning især overfor sine klubkammerater. Spilleren prøver altid at løfte sine kammerater op og hjælpe så meget hun kan. Hun er årets kammerat fordi hun har rigtig god gejst til træning. Hun går forrest, når det handler om at være en god rollemodel både i forhold til at ville udvikle sig som badmintonspiller og især til at være en god træningsmakker. Hun er også startet som hjælpetræner, da hun gerne vil hjælpe andre til at blive bedre til badminton. Stort tillykke til Mina!

Jakob Lebeck Frederiksen
Årets U15 Komet: Jakob Lebeck Frederiksen

Årets U15 komet er en spiller, der er startet til badminton i denne sæson. Hans træningsflid og lyst til at lære er beundringsværdig. Er hallen åben, kan du næsten ikke undgå at møde denne spiller. Han træner gerne selv i hallen. Han har udviklet sig helt vildt på det tekniske område. Hans slag og benarbejde bliver udført med mere og mere ”rigtige badmintonbevægelser, hvilket er imponerende, når han kun har spillet en sæson. Vi ser frem til at følge ham i næste sæson. Stort tillykke til Jakob!

Julie Scheibel
Årets U17 Pige: Julie Scheibel

Årets U17 kammerat er en spiller, der møder flittigt op til træning og gerne vil lære nyt. Hun er en god kammerat, der fungerer godt sammen med de øvrige spillere på træningen, især pigerne, men hun har også rigtig god dialog med trænerne. Derudover er hun en engageret hjælpetræner i klubben og hun nyder at lære fra sig. Hun er en rigtig GSB’er, når det drejer sig om det sociale i klubben. Og når det sociale fungerer godt, har vi det godt og sjovt i klubben. Tak for dig. Stort tillykke til Julie!

Sebastian Almeida Møller
Årets U17 Komet: Sebastian Almeida Møller

Årets U17 komet har igennem denne sæson forbedret sig på mange områder; spillerens slagteknik og benarbejde er blevet bedre, mentalt er spilleren blevet stærkere og hans spilforståelse har udviklet sig. Han har vist, at det kan betale sig at være både på seniortræningen og på ungdomstræningen. Han forsøger altid at yde sit bedste både til kampe men også til øvelserne til træning. Han er kommet hurtigt tilbage efter at have været skadet og det bliver spændende at følge ham i den nye sæson. Stort tillykke til Sebastian.

Stort tillykke til alle de spillere der blev kåret 🥳

Tags

Se alle

Vores sponsorer