Kom til senior holdkamp

28-04-2020

Hos GSB lægger vi stor vægt på fællesskab og sjov, og vores seniorholdkampe er ingen undtagelse. Vi inviterer alle vores medlemmer til at deltage i en række spændende holdkampe, hvor der ikke kun er ære og point på spil, men også masser af gode sager og præmier.

Ved hver holdkamp har du muligheden for at tælle kampe og hjælpe med at sikre, at alt går glat. Som en tak for din hjælp tilbyder vi ikke kun et stort udvalg af slik og gode sager, men også chancen for at vinde fantastiske præmier. Det kan være alt fra gavekort til lokale butikker til eksklusive GSB merchandise.

At tælle holdkampe er en fantastisk måde at blive en aktiv del af klubben på, og det giver dig samtidig mulighed for at lære dine medspillere endnu bedre at kende. Det er en win-win situation, hvor du bidrager til klubben og samtidig får en sjov og belønnende oplevelse.

Så tag udfordringen op og vær med til at tælle holdkampe. Udover de mange lækre godter og spændende præmier, får du også den uvurderlige følelse af at være en del af et stærkt og støttende fællesskab. Vi glæder os til at se dig til de kommende holdkampe!


Vores sponsorer